Eerste Meet-Up over IT-CMF op 7 september a.s.

Nieuws voor IT pro’s - Launch eerste Digital Maturity / IT-CMF Meet-Up in Nederland 7 september a.s.

ITWNET nodigt IT-pro's uit om deel te nemen aan de eerste Meet-Up over IT-CMF, het IT Capability Maturity Framework van het Innovation Value Institute (IVI) in Ierland.

IVI, een onderdeel van de Maynooth University van Dublin, ontwikkelde IT-CMF als een standaard voor het managen van IT-ondersteunde innovatie, om de toegevoegde waarde van IT voor de business efficiënt te kunnen realiseren. Meer dan 600 grote bedrijven maken al gebruik van IT-CMF. ITWNET en CIONET introduceren IT-CMF nu in Nederland als partners van IVI.

Hoe Digital Mature is uw organisatie? Meer weten wat IT-CMF voor uw organisatie kan betekenen? Kom dan naar de eerste Meet-Up die we dit najaar organiseren, op 7 september, in Groenekan bij Utrecht. Aanmelden voor de meet-up kan via deze link.

In deze eerste Meet-Up gaat Jan van Bon in op IT-CMF in relatie tot andere frameworks en methodes. Jan is al ruim 25 jaar nauw betrokken bij de ontwikkeling van servicemanagement-kennis in het IT-bedrijfsleven. Hij organiseerde tientallen evenementen, produceerde 80+ boeken, schreef talloze artikelen, en is een ervaren trainer en een internationaal spreker. Jan introduceert IT-CMF in relatie tot andere frameworks en methodes in het IT-vakgebied, waaronder de USM-methode, als inleiding op de discussie.

Kunt u niet op 7 september, meld u aan bij de Meet-Up en ontvang de uitnodiging voor de komende sessies.

Het succes van ‘IT-driven’ innovatie is afhankelijk van beschikbare IT-capaciteiten en de volwassenheid van de organisatie. ITWNET helpt IT (management) professionals om hier vorm aan te geven. Met een bereik van 270.000 mensen wereldwijd, is ITWNET het snelst groeiende professionele netwerk van dit moment.

No votes yet