Over SURVUZ

De Stichting SURVUZ ondersteunt en stimuleert de verbetering van dienstverlenende organisaties op basis van de volgende uitgangspunten:

  1. Organisatieverbetering is alleen blijvend effectief als deze door interne medewerkers wordt gestuurd en uitgevoerd.
  2. De invoering van USM is gebaseerd op de bevordering van zelfsturend vermogen, waarbij leren centraal staat.
  3. Gecertificeerde USM-experts begeleiden de toepassing; ze doen het niet voor de klant.

De Stichting SURVUZ ontwikkelt en beheert daarvoor methoden en instrumenten die door dienstverleners kunnen worden gebruikt bij de verbetering van hun prestatie. De Stichting ondersteunt service management experts die hun kennis willen delen, gebaseerd op de methoden en instrumenten die door SURVUZ worden beheerd. De Stichting:

  • beheert de USM-methode (Universeel Service Management), een methode, met bijbehorende instrumenten en voorzieningen, die toepasbaar is in alle servicedomeinen, zowel de facilitaire domeinen (gebouwbeheer, personeelszaken, financiën, ICT, catering, etc.) als de primaire domeinen (zoals overheden, telecombedrijven, etc.)
  • accrediteert Partners en certificeert Experts die de USM-methode willen inzetten
  • certificeert producten die de toepassing van USM in de praktijk ondersteunen
  • levert informatie over de USM-methode en bevordert het gebruik daarvan
  • leidt de USM-Beheergroep, waarin alle USM-partners en -experts samenwerken aan de continue doorontwikkeling van de methode

.
SURVUZ levert zelf geen USM-diensten aan de markt: geen coaching, geen trainingen, geen examens, geen projecten. Alle ondersteuning van USM-toepassingen wordt geleverd via geaccrediteerde partners, die steeds werken met gecertificeerde experts en producten. Geaccrediteerde partners en gecertificeerde experts en producten worden op deze site gepubliceerd, zodat USM-gebruikers steeds kunnen verifiëren dat ze over gekwalificeerde hulpbronnen beschikken.

SURVUZ biedt mogelijkheden voor tal van specialisten, in tal van rollen, om met betere producten de markt van dienstverleners te ondersteunen. Geïnteresseerd om daar een bijdrage aan te leveren? Neem contact op met de Stichting.

Only registered users can download the attachments of this page.