USM-Core

Dienstverlenende organisaties kunnen de USM-methode vrij toepassen. Deze organisaties hebben de beschikking over de informatie in het boek “De USM-methode” en over alle vrij verkrijgbare informatie op de USM-website.

Gecertificeerde USM-partners ontwikkelen hulpmiddelen om de toepassing van USM te ondersteunen. Hiermee kunnen organisaties sneller groeien, efficiënter verbeteren, en vérder verbeteren dan ze op eigen kracht kunnen. Met die producten komt de kennis van een grote groep experts uit het USM-ecosysteem beschikbaar in de vorm van producten, coaching, training, etc. Al deze middelen zijn genormaliseerd tegen de architectuur van USM, waardoor ze samenhangend toepasbaar zijn in iedere serviceorganisatie.

Een aantal van deze middelen is opgenomen in de USM-Core: de kernset van hulpmiddelen die in alle serviceorganisaties aan de orde komen. Deze hulpmiddelen omvatten tientallen instrumenten, handreikingen en templates, waarmee de kennis voor een USM-toepassing is vastgelegd:
* alle specificaties van het USM-procesmodel en de workflows
* alle definities, templates, schema's, formulieren en rolbeschrijvingen

* een standaard draaiboek voor de invoering
* een licentie op de publicatietool USM-ProJuze.

In deze online omgeving kan de USM-gebruiker alle procesdocumentatie vastleggen, alle organisatiestructuren, alsmede alle relaties daartussen (de online RACI). Via een integratie met de servicemanagement-tool surft de beheerder van zijn meldingenscherm naar de informatie over de activiteit en van daar naar de uitvoerder, voor een naadloze integratie van People, Process & Technology.

Meer weten over de USM-Core?
De USM-Core is verkrijgbaar bij de USM-partners van de Stichting SURVUZ. Op basis van een licentie ontvang je regelmatig updates van de USM-Core, ondersteuning bij het gebruik ervan, en toegang tot de USM-gebruikersdagen. De USM-Core kan tevens door deze USM-partners worden ingezet in een begeleid USM-invoeringsproject.
Vraag hieronder vrijblijvend informatie over de USM-Core aan:

Only registered users can download the attachments of this page.